fbpx

Viking survival game Valheim nu uit op Xbox consoles en Game Pass

De Viking survival game Valheim was op pc meteen een schot in de roos. Vanaf vandaag kunnen ook Xbox gamers met deze unieke titel aan de slag.

Om de mijlpaal te vieren heeft Iron Gate een nieuwe trailer onthuld om Xbox-spelers te verwelkomen in de Viking wereld.

De komst van Valheim naar Xbox consoles introduceert ook een nieuwe controller lay-out die een intuïtieve en natuurlijke gameplay-ervaring biedt. De volledige details vind je hieronder.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.