fbpx

Makers bevestigen: The Last of Us krijgt nog meer seizoenen

The Last of Us HBO

Sinds vandaag kan je genieten van de negende en laatste aflevering van de HBO-hitserie The Last of Us. Eerder werd al bekend dat er zeker een tweede seizoen komt, maar nu bevestigen de makers dat er nog meer seizoenen op komst zouden zijn.

In een interview met GQ blikken Neil Druckmann en Craig Mazin terug op het succesvolle eerste seizoen van The Last of Us. Zo zeggen ze dat het niet makkelijk was om de game te vertalen naar een serie, maar dat ze ontzettend dankbaar zijn met alle lof die ze kregen van gamers en kijkers.

Wanneer gevraagd wordt hoe ze willen om gaan met de massa content en verhalen uit The Last of Us: Part 2, geven beide heren aan dat ze materiaal hebben voor meerdere seizoenen. Zo geeft Mazin aan dat het onmogelijk is om alle content in het tweede seizoen van de televisieserie te steken, terwijl Druckmann aanvult dat het om meerdere seizoenen zal gaan. Over hoeveel seizoenen het dan wél gaat, geven beide heren niet prijs.

Tot slot geven Mazin en Druckmann ook nog mee dat ze er zich van bewust zijn dat The Last of Us: Part 2 enkele heikele passages bevast. Ze geven aan te weten hoe dit te vertalen naar de televisiereeks en dat ze wellicht bepaalde zaken zullen aanpassen.

The Last of Us is te bekijken via Streamz.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.