fbpx

The Outlast Trials is vanaf 18 mei speelbaar in Early Access

Met The Outlast Trials serveert ontwikkelaar Red Barrels ons het derde deel uit hun huiveringwekkende Outlast-horrorreeks. Fans die uitkijken naar de release mogen alvast 18 mei in hun agenda noteren, dit met een bloedrode stip.

Vanaf die datum kan je de game spelen in Early Access op Steam.

The Outlast Trials is een gloednieuwe versie van de survival horrorserie en speelt zich af in hetzelfde angstaanjagende universum als de vorige titels, alleen kun je deze keer kiezen om alleen te spelen of met vrienden in een team van maximaal vier personen.

Spelers nemen de rol aan van proefpersonen die zijn ontvoerd door de schimmige Murkoff Corporation. Opgesloten in een geheime Murkoff-faciliteit worden de spelers onderworpen aan een reeks fysieke en mentale beproevingen, gekweld door iconische personages en alleen of in teamverband uitgedaagd om te overleven met behoud van hun geestelijke gezondheid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: