fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 10 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Atomic Heart zei me in het begin niet veel maar ondertussen zit ik toch al mooi in chapter 32 van de 42 chapters in het totaal. Nog even doorknallen dus zodat ik aan iets nieuws kan beginnen. Over nieuw gesproken, het nieuwe seizoen van Fortnite, genaamd MEGA, start vandaag vrijdag 10 maart. Ik ben het aan mijn status van Fortnite maniak dus verplicht van dat toch te checken dit weekend.

Qua series viel ik opnieuw voor een Koreaanse serie, genaamd The Silent Sea. Een spannende scifiserie van de makers van Kingdom en Train to Busan. Daarnaast ben ik ook begonnen aan The Flight Attendant op Streamz. Dit op aanraden van mijn makkers Kevin (X2) en Razer. En het moet gezegd deze is top.


MrRolfson

Zaterdag ga ik nog eens mijn dansbenen van onder het stof halen, want in Antwerp Expo is er een Retro-fuif waar onder andere legendarische DJ Olivier Pieters (Boccaccio) komt draaien. Benieuwd hoe lang ik het nog ga kunnen volhouden, en vooral hoelang het duurt voordat ik ervan ga bekomen zijn…

Voor de rest staat Fortnite Chapter 4 Season 2 op het menu en ga ik stilaan aan de organisatie van mijn verhuis beginnen. Want al m’n LEGO-sets moeten toch op een of andere manier ingepakt geraken…


Yakkoi

De trophy hunter in mij heeft afgelopen week pijn geleden. Ik ging namelijk voor de platinum van Hogwarts Legacy en na 95 merlin trials, honderden revelio pages en collection chests ben ik nu gestrand op 99.9%. Dat omdat door een welbekende glitch er één van mijn chests geopend is zonder mijn collection te updaten.

Gefrustreerd en wachtend op een patch richt ik nu m’n pijlen op Atomic Heart dit weekend, een FPS die me in video’s toch wel wist te intrigeren. Mocht Atomic Heart niet bevallen, dan trakteer ik mezelf op een nieuw Soulslike avontuur met Wo Long: Fallen Dynasty. Op vlak van series is het momenteel nog wachten op de nieuwe aflevering van The Last of Us, en hopelijk ook spoedig het nieuwe seizoen van het fenomenale Attack On Titan. Dé beste anime ooit gemaakt!


auron_sagara

Enkele dagen geleden is het me gelukt om de fantastische ritme platformer Hi-Fi Rush uit te spelen. Wie wil kan mijn bescheiden mening over deze game lezen op onze website. God of War: Ragnarök is het nieuwe avontuur waar ik me in begeef. Zoals verwacht is dit een game van bijzonder hoog niveau en zal dit een onvergetelijke reis worden.

Qua series ben ik begonnen aan het tweede seizoen van The Legend of Vox Machina (Amazon Prime Video). Wie een zwak heeft voor Dungeons and Dragons is het verplicht om deze knappe animatie-reeks te bekijken.


Jim

Fortnite chapter 4 season 2 staat vrijdag online. De ideale moment om met 3 kameraden de game nog eens wat extra aandacht te geven! Verder probeer ik mondjesmaat mijn backlog wat in te dunnen in het mate van het mogelijke.

De rest van het weekend word vooral voorbereiden op komend weekend waarin ik eindelijk de breekwerken ga doen voor de nieuwe tegels in de living. Na een drukke zaterdag fixeren we ons zondag op de match tegen Cercle waar we hopelijk iets dichter sluipen naar een Play-Off 2 plek…


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: