fbpx

TT Games annuleerde verschillende LEGO-games, waaronder eentje van Guardians of the Galaxy

LEGO Star Wars

In april van vorig jaar verscheen de laatste grote LEGO-game vanuit de stal van TT Games. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vond ik een best amusante game, maar echt overtuigen vond ik hem niet.

Volgens de website Nintendo Life zou het bij TT Games serieus aan het rommelen zijn. De ontwikkelaar lijkt het noorden wat kwijt en zou de ontwikkeling van verschillende games geannulleerd zijn.

Het grootste slachtoffer is Project Marley waar vier jaar aan gewerkt werd. In die game zouden Disney-personages uit bekende films zoals Frozen, Muppets en Pirates of the Caribbean centraal staan. De ontwikkeling liep allesbehalve van een leien dakje en toen verscheen het uitstekende Disney’s Dreamlight Valley. Over & out Project Marley…

Maar ook andere LEGO-games werden geannuleerd. Zo was er een game in ontwikkeling gebaseerd op The Guardians of The Galaxy onder de codenaam Project Cosmic. Verder werd ook een shooter met verschillende DC-personage naar de vuilnisbak verwezen.

Op dit moment zou TT Games hard aan het werk zijn aan een Harry Potter-game. Maar met Hogwarts Legacy dat net uit is, lijkt me dat ook niet meteen het gat in de markt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.