fbpx

War Thunder ontwikkelaar werkt aan Aces of Thunder voor PlayStation VR2

Aces of Thunder

De PlayStation VR2 is nu bijna een dikke maand te koop en ik heb al enkele toppers kunnen spelen op Sony’s nieuwste VR-platform. Maar er zijn nog heel wat games die in ontwikkeling zijn.

Eentje daarvan is Aces of Thunder, een spin-off van het populaire militaire online game War Thunder. Ontwikkelaar Gaijin Entertainment heeft bekend gemaakt dat ze werken aan deze game voor PS VR2.

Makkelijk wordt Aces of Thunder niet, want de ontwikkelaars willen een zo realistisch mogelijke game neerzetten. Denk in de eerste plaats aan realistische vlieg- en schademodellen. Maar de simulatie gaat verder: je kan de game enkel vanuit de cockpit besturen en je hebt telkens volledige controle over alle vliegsystemen.

Aces of Thunder wil uiteraard ook de focus leggen op legendarische vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Denk daarbij aan de Amerikaanse P-51 Mustang en Britsz Spitfire. Het coole is dat alle modi in Aces of Thunder competitieve online gevechten zullen bevatten om zo je skills al virtuele piloot op de proef te stellen. Je kan in team tegen je tegenstanders spelen, maar ook één-op-één.

Aces of Thunder heeft nog geen releasedatum meegekregen. Die wordt op een later moment bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d