fbpx

Stunlock Studios onthult Secrets of Gloomrot, de aankomende gratis uitbreiding voor V Rising

V Rising is een plezante online survival game waarin vampiers centraal staan. En het ziet er naar uit dat die spelwereld nog iets plezanter gaat worden. Dit dankzij de gratis uitbreiding genaamd Secrets of Gloomrot.

Van deze expansion heeft ontwikkelaar Stunlock nu de eerste details bekendgemaakt.

Het team introduceert het uitgestrekte en gruwelijke land van Gloomrot, waar kwaadaardige machinaties het terrein hebben vervuild en onnoemelijke verschrikkingen voortbrengen uit de experimenten die daar plaatsvonden.

Er staan ook sappige details op over meer aanpassingsmogelijkheden bij het bouwen van kastelen en een bevestiging van de felbegeerde kastelen met meerdere verdiepingen, waardoor landhuizen kunnen veranderen in meesterlijk gebouwde forten.

Bekijk de dev blog voor meer informatie over hoe de V Rising-ervaring zal worden uitgebreid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: