fbpx

Vang spoken in Two Point Campus’ nieuwe School Spirits DLC

Two Point Studios Limited en SEGA onthullen Two Point Campus: School Spirits, de tweede DLC voor het populaire universiteitsmanagementspel, die op 15 maart op alle platforms verschijnt.

Studenten worden meegenomen naar Lifeless Estate, waar de gebruikelijke griezelige stilte is onderbroken door een paranormaal ongedierteprobleem. De erfgename van het landgoed mag dan al lang dood zijn, ze biedt nog steeds twee levendige nieuwe cursussen aan, en je zult een aantal pittige nieuwe studentenarchetypes tegenkomen, plus veel spookachtig goede nieuwe voorwerpen om je Campus een nieuw leven in het hiernamaals te geven.

Studenten zullen echter niet de enigen zijn die uitblinken in uitzetten. In de gloednieuwe DLC-exclusieve challenge mode level, heeft de conci√ęrgesvereniging de taak gekregen om al deze spookachtige plagen op te ruimen, dus pak je trouwe Ghost-Duster en vecht het hele schooljaar door om je campus spookvrij te houden en er zoveel mogelijk te vangen.

Met veel leuke en fantastische vakken om te verkennen, moeten spelers hun studenten en leraren voorzien van alles wat ze nodig hebben om het academische jaar door te komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: