fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 8 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Momenteel ben ik nog druk in de weer met Cyberpunk 2077. Maar ondertussen is ook Atomic Heart beschikbaar. Al moet ik toegeven dat ik nog niet goed weet of ik hem moet spelen of niet. De reviews zijn immers wisselvallig. Gelukkig zit hij in Xbox Game Pass dus zal ik hem wel een kans geven vermoed ik. Ondertussen ook nog snel de Most Wanted quests afwerken in Fortnite.

Qua series vertellen mijn copains me dat ik The Flight Attendant zeker eens moet checken. Die reeks zou volgens hen zeer de moeite waard zijn. Qua films heb ik gezien dat de nieuwe Mission Impossible te zien is op Netflix dus die wil ik zeker ook checken.


MrRolfson

Dit weekend duik ik verder de gamecatalogus van de PlayStation VR2 in. Het verslag van m’n avonturen in Horizon Call of The Mountain kan je lezen in de review en de bijhorende gameplayvideo.

Verder maakte ik al m’n eerste meters in Gran Turismo 7 met de PS VR2 op m’n neus en dook ik in de wondere werelden van Rez Infinite en Thumper. De impressies daarvan lees je snel op deze website!


RoMa

De wereld van Atomic Heart bevat een goed gehalte Bioschok, Wolfenstein, Half-Life en Titanfall. Toch is hij uniek en laat ik er me zeer graag in onderdompelen. De combat is geen beestje om zonder handschoenen aan te pakken! Toch ga ik heel wat schroot maken!

Nóg meer ravage richt ik aan in de keuken, dankzij Chef Life: A Restaurant Manager. Mijn steak niet goed gebakken en uw frieten koud, zegt u? Tot slot start ik met de review van Blood Bowl 3. Van American football hebben we in Europa geen kaas gegeten, maar als die kaas overgoten wordt met bloed wil ik wel eens proeven.


Luca

Guess who’s back. Na een driehonderdvijfenzestig dagen durende stageperiode ben ik eindelijk terug van weggeweest. Na het maandenlange gezwoeg kan ik eindelijk mijn dierbare PS5-controller opnieuw in de hand nemen. En man, wat heb ik daar naar uit gekeken. Zo hard, dat ik me in allerijl zelfs een nieuwe game heb aangeschaft.

‘t Is te zeggen, een nieuwe oude game. Met de Witcher 3: Wild Hunt maak ik de straten van Novigrad, deze keer zowaar in een nog grotere schoonheid te bewonderen, voor een tweede keer onveilig als Geralt of Rivia. De PS5-update maakt de game zeker opnieuw interessant genoeg om mezelf een tweede playthrough te veroorloven. Voeg hierbij nog enkele nieuw geïntroduceerde snufjes, zoals de Netflix-geïnsipireerde armor set, en er is genoeg voer voor handen om mezelf een heel weekend zoet te houden. Benieuwd of the Butcher of Blaviken er in slaagt om de inwoners van Velen te verlossen van al het demonisch gespuis.


Jim

Vrijdagavond gaan we klinken in ons stamcafe op de verjaardag van één van mijn beste kameraden. Zaterdag wordt er weer een verjaardag gevierd en gaan we gezellig eten met een hele bende. We sluiten af met nog een paar afleveringen The Wire aangezien zondag een belangrijke dag wordt.

Anderlecht – Standard. De Rouches met veel vertrouwen na hun overwinning vorig weekend tegen Union en bij ons is het van moeten! Hopelijk houden we de drie (levensbelangrijke) punten thuis en sluipen we dichter richting Play-Off 2.


High_LordWolnir

Mijn avontuur in Returnal gaat nu echt starten. Voor de review nam ik alle technische specificaties onder de loep waardoor ik niet echt bezig ben geweest met het verhaal en de gameplay. Daar komt nu dus verandering in.

Ook ik heb me laten verleiden om Hogwarts Legacy aan te schaffen. Door de vele reviews heb ik nog niet veel tijd gehad om te kunnen spelen maar de eerste 10 uur zijn alvast geweldig goed. Ik had nooit gedacht dat ik me zo zou amuseren met deze game.

Tot slot zullen de nodige potjes Call of Duty: Modern Warfare II gespeeld worden om zo weer enkele tiers van de Battle Pass binnen te lijven.


auron_sagara

Het wordt een verlengd weekend voor mezelf en mijn gezin. Vrijdagavond starten we goed en gaan we uit eten en eindigen we de avond hopelijk zeer goed met Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Zaterdagmiddag gaan we gezellig lunchen en zal er nog eens een boardgame worden bovengehaald. Ik en het vrouwtje zijn ook aan de serie The Flight Attendant begonnen en de eerste aflevering smaakte direct naar meer. En dat heeft niks te maken met actrice Kaley Cuoco. Natuurlijk zullen er ook videogames de revue passeren.

Zo heb ik toch besloten om het avontuur in Hi-Fi Rush tot een goed einde te krijgen en heb ik de draad terug opgenomen in Fortnite. Met de dochter ga ik me eens wagen aan het samen ontsnappen uit een gevangenis in A Way Out.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: