The Last of Us zet waanzinnig groeirecord neer bij tweede aflevering

The Last of Us

Het mag duidelijk zijn dat HBO en Naughty Dog goud in handen hebben met de televisieserie The Last of Us. Zowat iedereen wil de game (her)spelen en de tweede aflevering trok zowaar nog meer kijkers naar HBO en Streamz.

We hebben voorlopig enkel cijfers uit de Verenigde Staten, maar die zijn op zichzelf al waanzinnig te noemen.

De eerste aflevering trok vorige week maar lieft 4,7 miljoen kijkers op de dag waarop de reeks in première ging. Gisteren ging de tweede aflevering online en toen stemden 22% meer kijkers of 5,7 miljoen mensen af op HBO.

Dat zijn gigantische cijfers en zeker de groei. Ter vergelijking: Euphoria trok de eerste aflevering 2.4 miljoen kijkers terwijl dat bij de tweede aflevering slechts groeide naar 2,6 miljoen.

Het is dan ook niet voor niets dat BrunoB de The Last of Us-reeks vorige week al bombardeerde tot “De beste reeks van 2023″

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.