Fortnite The Kid LAROI-event start 27 januari

Nog een paar keer slapen, tot 27 januari om precies te zijn, en dan kunnen de fans van The Kid LAROI zich uitleven in een virtueel concert in Fortnite.

Maar wat mogen de fans allemaal verwachten van de Australische rapper in Fortnite? The Kid LAROI’s Wild Dream island event begint op 27 januari om 19u00 en zal zijn aankomende nummer “Love Again” bevatten naast drie onuitgebrachte nummers voor Wild Dreams island en Afterparty island. Het event eindigt 27 april.

Spelers kunnen in zowel The Kid LAROI Wild Dreams als Afterparty eiland laden via het hoofdmenu, of ze kunnen de volgende eilandcode invoeren om erbij te komen:

  • 2601-0606-9081 (Wild Dreams)
  • 4294-0410-6136 (Afterparty)

Tijdens dit event kun je limited-time challenges voltooien en speciale LAROI items vrijspelen zoals:

  • Love Again (Lobby Track)
  • Thousand Miles (Lobby Track)
  • De schurk (laadscherm)
  • LAROI was here (laadscherm)
  • LAROI’s Tag (Spray)

Vanaf 26 januari kunnen spelers The Kid LAROI en The Rogue LAROI Outfits kopen in de Fortnite item shop. Degenen die deelnemen aan het The Kid LAROI Cup cup event op 24 januari kunnen de outfits vroegtijdig vrijspelen, evenals een speciaal banner icoon en emoticon.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.