Onderwater survival game Surviving the Abyss vanaf nu beschikbaar in Early Access

Ik ben niet echt een fan van games met onderwatermissies. Ik vind nog altijd dat personages zich onnatuurlijk gedragen onder het wateroppervlak en ik heb daar last mee. Of het kan ook aan mijn leeftijd liggen natuurlijk. Anyway, fans van veel te veel water in combinatie met horror die zullen zich met deze titel wel amuseren denk ik.

Surviving The Abyss neemt ons mee naar het jaar 1976 tijdens de Koude Oorlog. Je moet een diepzee-onderzoeksfaciliteit bouwen en beheren om het klonen van mensen te perfectioneren (en te bewapenen). Je moet dus zorgen voor zuurstof, stroom en voedsel, en je bemanning in leven houden.

Naast het ontdekken en ontginnen van grondstoffen, moet je ook de duistere diepten verkennen en uitbreiden om je onderzoek te bevorderen.

Surviving The Abyss is nu uit in Early Access op Steam. Vanaf nu tot en met 24 januari krijg je trouwens 10 procent korting.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.