The House of the Dead: Remake komt op 20 januari naar PlayStation 5

Remakes, we worden er mee rond de oren geslagen dat het een lieve lust is. Of we er altijd zin in hebben dat is een andere zaak natuurlijk. PlayStation 5 gamers hebben er eind deze week weer eentje bij.

Forever Entertainment en uitgever Microids hebben aangekondigd dat hun remake van de Sega-arcadeklassieker op 20 januari naar de PlayStation 5 komt, met “aangepaste prestaties en graphics“.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)