Simtimates Collectie en Badkamerspullen vanaf 19 januari verkrijgbaar voor De Sims 4

De Sims 4 blijft waanzinnig populair. Niet alleen omdat het steeds nieuwe generatie gamers weet aan te spreken, maar ook omdat het vorig jaar gratis werd om de basisgame te spelen.

Morgen, 19 januari, lanceren EA en ontwikkelaar Maxis twee nieuwe uitbreidingskits voor De Sims 4: de Simtimates Collectie Kit en de Badkamerspullen Kit.

Met de Simtimates Collectie Kit kan je het lekker romantisch maken met volgens de ontwikkelaar leuke en flirterige loungekleding. De kit bevat verschillende kledingstukken met kant, bandjes en modellen die elke lichaamsvorm moeten flatteren. Hiervoor werd samengewerkt met het ondergoedmerk MeUndies. Het digitale verleidingsfeest wordt hier dus op gang geschoten.

Met de Badkamerspullen Kit kan je dan weer je Sims aanmoedigen om de rommel van het dagelijkse leven te omarmen. Make-up en borstels laten slingeren of Sims wat extra opberglades geven om alles georganiseerd te houden, met deze collectie badkamerspullen voor alle leeftijden is de keuze volgens Maxis aan ons.

Beide kits zijn vanaf 19 januari beschikbaar voor De Sims 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.