The Sims 4 binnenkort gratis op alle platformen

Iedereen heeft het gespeeld vroeger, althans toch 98 procent van alle gamers. Huisje, tuintje, kindje(s). Je eigen gezin starten kan binnenkort volledig gratis, digitaal dan toch. Kindergeld niet inbegrepen.

Het gaat hier voor alle duidelijkheid over de basisgame zonder de ondertussen honderden uitbreidingen.

EA en Maxis zullen naar eigen zeggen in de toekomst DLC blijven uitbrengen en de ervaring voor de gamer constant verbeteren. De vierde generatie van Sims kwam 8 jaar geleden uit en word nog steeds door uitzinnig veel mensen gespeeld.

Vanaf 18 oktober kunnen we The Sims 4 gratis downloaden op PC, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Die dag zal er ook een exclusieve stream plaatsvinden genaamd Behind The Sims Summit waarin er meer details naar buiten zullen komen. Live te volgen op YouTube en Twitch.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”