Video toont vernieuwd wapenaanpassingssysteem in Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty Modern Warfare 2

Komend weekend kunnen PlayStation-spelers als eerste aan de slag met de multiplayer bèta van Call of Duty: Modern Warfare II. In de aanloop daarvan geeft Activision meer uitleg over hoe het wapenaanpassingssysteem in de shooter onder de loep genomen is.

In de video genaamd Gunsmith 2.0 leggen de ontwikkelaars van Infinity Ward uit hoe het principe van de Gunsmith bijgewerkt is om zo de spelers nog meer aanpassingsmogelijkheden te bieden.

Vanavond houdt Activision overigens ook een live-event genaamd ‘Call of Duty Next’ waarin meer details over Call of Duty: Modern Warfare II, Call of Duty: Warzone II en Call of Duty: Warzone Mobile bekendgemaakt zullen worden. Het event is vanaf 18:30 uur Belgische tijd live te volgen via Twitch en Youtube.

Call of Duty: Modern Warfare II zal op 28 oktober verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.