Deathloop komt op 20 september naar Game Pass

Deathloop

Deathloop verscheen op 14 september 2021 voor PlayStation 5 en PC. Het ging slechts om een tijdelijke console exclusive van één jaar. Dat jaar is nu voorbij dus kunnen ook Xbox-spelers genieten van deze geweldige game.

En er is nog meer goed nieuws. De game zal vanaf volgende week onmiddellijk beschikbaar worden gesteld op Game Pass. En dit zowel voor Xbox als PC. Dat nieuws werd op Twitter bevestigd door uitgever Bethesda.

Wat mij betreft was Deathloop Game of the Year in 2021. In zijn review gaf onze Ardtieboy de game een dik verdiende 10 op 10.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.