Deathloop’s exclusiviteit op PlayStation 5 loopt af in september 2022

Deathloop

Vorige week donderdag schotelde Sony in zijn State of Play-uitzending negen minuten aan gameplay voor van Deathloop. In deze video kregen we eindelijk een beter zicht op wat we mogen verwachten van Arkane Studio’s shooter.

De game werd aangekondigd als exclusieve titel voor PlayStation 5 en PC, maar dat werd al snel in vraag gesteld. De reden hiervoor is dat Microsoft niet veel later Zenimax opkocht, het moederbedrijf van onder andere Bethesda en ontwikkelaar Arkane.

Het antwoord bleef lang onbeantwoord en Sony heeft zelf aangegeven tot wanneer hun exclusiviteit loopt. Want aan het einde van de gameplaytrailer is te zien dat de console exclusiviteit ten minste loopt tot 14/09/2022.

Ja, wij hadden dat in alle eerlijkheid ook niet zien staan vorige week. Misschien is het toch tijd voor een nieuwe bril…

Vanaf 14 september volgend jaar kan Microsoft de game dan ook uitbrengen voor hun eigen consoles. Naar alle verwachting verschijnt Deathloop rond die periode op Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.