Officiële benchmark-software Final Fantasy XIV: Endwalker nu beschikbaar

Final Fantasy XIV 14 Endwalker

Als je van plan bent om Final Fantasy XIV Online: Endwalker te spelen op pc, en je wil weten of je pc straf genoeg is, dan zal de officiële benchmark-software je hierbij kunnen helpen.

De benchmark-software biedt spelers de kans het vermogen van hun computers te testen om Final Fantasy XIV Online: Endwalker te kunnen draaien, voordat deze uitbreiding op 23 november 2021 verschijnt.

De benchmark-software biedt ook een bijgewerkte character-creator-functie met de optie voor het maken van mannelijke Viera-personages: een nieuw speelbaar ras in Endwalker. De uiterlijkheden van in de benchmark-software gemaakte personages kunnen ook worden opgeslagen voor gebruik in de retailversie van de game, of gekozen om in de cutscenes van de benchmark-software te verschijnen.

Daarbovenop komen er nog een heleboel content en in-game-evenementen om je zoet te houden tot aan de release.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)