Crystal Dynamics toont concept art van Marvel’s Avengers: War for Wakanda

Binnenkort krijgt Marvel’s Avengers, de ultieme superheldentitel voor iedereen die fan is van het Marvel-universum, er een uitbreiding bij. Deze gaat door het leven als War for Wakanda.

Ontwikkelaar Crystal Dynamics komt nu met de eerste concept art voor deze expansion naar buiten. En zoals te verwachten was uiteraard volledig in de stijl van Wakanda.

Het leukste is echter dat we aan de slag kunnen met Black Panther zelf als speelbaar personage. Samen met hem moeten we Wakanda verdedigen tegen Klaw.

We zeiden ‘binnenkort’ want de expansion moet ‘normaal’ verschijnen in augustus. Vreemd genoeg hebben we echter nog steeds geen datum…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)