Geniet van 8 minuten gameplay van Bayonetta 3

Bayonetta 3

The Witch/Bitch is back daar hoef je niet meer aan te twijfelen. Bayonetta 3 komt er en daar kunnen de fans alleen maar blij om zijn.

Getuige daarvan deze 8 minuten durende gameplay video waarin Bayonetta het beste van zichzelf geeft.

De trailer, getiteld “Ways of the Witch”, geeft een gameplay-overzicht van hoe Bayonetta speelt, inclusief het gebruik van haar Witch Time-krachten. We krijgen ook een glimp te zien van de nieuwkomer in de serie, de heks in opleiding Viola, wiens gameplay verschilt van Bayonetta door het gebruik van haar zwaard, darts en de mogelijkheid om Witch Time te gebruiken door te blokkeren.

Bayonetta 3 verschijnt 28 oktober 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)