Xbox toont op TGS 2022 nieuwe trailer voor Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long Fallen Dynasty

Tijdens hun presentatie op de Tokyo Game Show heeft Microsoft Xbox een gloednieuwe video getoont van het bijzondere Wo Long: Fallen Dynasty.

In deze trailer delen de ontwikkelaars nieuwe details over enkele van de gameplay mechanics van deze titel.

Wo Long: Fallen Dynasty laat zich omschrijven als een dramatisch verhaal vol actie over een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasieversie van de latere Han-dynastie waar demonen de Drie Koninkrijken teisteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)