Kiriko vervoegt lijstje van Overwatch 2-personages

Op 4 oktober kunnen we gratis aan de slag met Overwatch 2. Extreem grote veranderingen tegenover de eerste telg in de game zijn er voorlopig nog niet. Hoe dan ook kregen enkele heroes een serieuze opknapbeurt en verscheen er hier en daar een nieuwe Hero. Zonet werd een nieuwe Hero aangekondigd voor de game: Kiriko. Het ziet er naar uit dat de dame het laatste nieuwe personage wordt voor de release van de game.

Met Kiriko krijgen we een nieuwe Support Hero in de game. De dame in kwestie wordt vergezeld van een schattige vos die het vuile werk voor zijn baasje opknapt. Kiriko zal zich snel door het speelveld verplaatsen en kan hierbij dodelijk uithalen met haar Kunai-messen. De dame blijft echter een Support Hero en zal zich dus voornamelijk bezighouden met het in leven houden van andere medespelers. Benieuwd? Check dan onderstaande trailer!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.