Nintendo bevestigt dat Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp niet geannuleerd is

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is een game die al geruime tijd op mijn verlanglijstje staat. De game is helaas al twee keer uitgesteld. Er duiken hier en daar vragen op of de game nog gaat verschijnen. Nintendo houdt echter voet bij stuk en zegt dat de release niet is geannuleerd.

De remake van de eerste twee Advance Wars games stond eerder gepland op 3 december 2021, maar werd toen voor de eerste keer uitgesteld. Enkele maanden later brak er een oorlog uit tussen Rusland en Oekraïne en Nintendo stelde de game opnieuw uit. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp zou toen normaal uitkomen op 8 april 2022.

Tot hiertoe werd er nog geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt. De geruchten deden alvast de ronde dat de game het daglicht niet meer zou zien, maar Stephen Totilo van Axios stelde hierover een vraag tegenover een vertegenwoordiger van Nintendo.

Ik ben zeer benieuwd wanneer de game uiteindelijk gaat uitkomen. Hopelijk wordt mijn geduld niet meer zolang op de proef gesteld.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.