Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp is uitgesteld tot het voorjaar van 2022

Nintendo heeft aangekondigd dat Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp is uitgesteld. De remake van de zeer geliefde Game Boy Advance-strategiegames zou oorspronkelijk op 3 december van dit jaar worden uitgebracht, maar de game heeft wat meer tijd nodig om te finetunen en is daarom verschoven naar een release in het voorjaar van 2022.

De onthulling van deze remake, die zowel Advance Wars als Advance Wars 2: Black Hole Rising omvat, kwam tijdens Nintendo’s E3-presentatie eerder dit jaar. Daar werd gezegd dat de game volledig opnieuw wordt ontworpen en vanaf nul wordt opgebouwd voor de Nintendo Switch. Liefhebbers van de originele GBA-titels keken dan ook enorm uit naar de release, maar zullen nu wat extra geduld moeten uitoefenen.