CD PROJEKT RED neemt Amerikaanse studio over

CD PROJEKT RED, de ontwikkelaar en uitgever van onder andere The Witcher 3 en Cyberpunk 2077,  heeft de in Boston gevestigde studio The Molasses Flood overgenomen. Deze studio werd in 2014 opgericht door veteranen uit de Bioshock-, Halo- en Guitar Hero serie.

The Molasses Flood is vooral bekend van de survival en base-buildinggames ‘The Flame in the Flood’ en ‘Drake Hollow’.

“We zijn altijd op zoek naar teams die games maken met het hart. The Molasses Flood deelt dezelfde passie als ons wat betreft het ontwikkelen van videogames. Ze zijn bovendien ervaren, kwaliteitsgericht en hebben een groot technologisch inzicht. We zijn ervan overtuigd dat ze veel talent en vastberadenheid in de groep zullen brengen” zegt president en joint CEO van CD PROJEKT RED, Adam Kicinski.

The Molasses Flood zal nauw samenwerken met CD PROJEKT RED maar zal zijn eigen identiteit behouden en zal niet worden samengevoegd met bestaande teams. De studio zal werken aan een eigen ambitieus project dat gebaseerd is op een van CD PROJEKT RED’s IP’s.

Meer details over dit project zullen in de toekomst bekend gemaakt worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.