Al meer dan vijf miljard goals gescoord in FIFA 22

FIFA 22 Alaba

Drie weken geleden konden voetballiefhebbers van over de hele wereld aan de slag met EA Sports nieuwste game: FIFA 22. RoMa zag voldoende gameplayverbeteringen gaf de game een welverdiende 7 in zijn review.

Het lijkt erop dat heel wat gamers zijn mening volgde. In enkele interessante facts & figures die door EA Sports gedeeld werden, zien we drie weken na release al enkele indrukwekkende statistieken voorbij komen.

Zo werd al 2,1 miljoen wedstrijden gespeeld verspreidt over 200 verschillende landen waarin er al meer dan vijf miljard goals werden gescoord. Alle cijfertjes vind je terug in onderstaande infographic.

FIFA 22 is sinds 1 oktober beschikbaar op alle consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.