fbpx

Speel nu als Jill Valentine of Chris Redfield in Fortnite

Fans van Fortnite en Resident Evil kunnen zich in de handen wrijven. Door een samenwerking tussen Epic en Capcom worden skins van de iconische Jill Valentine en Chris Redfield aan de game toegevoegd.

De S.T.A.R.S. Team-set bevat Jill Valentine en Chris Redfield met hun S.T.A.R.S. uniform. Chris zal zijn tevens zijn Hound Wolf Squad uit Resident Evil Village meebrengen terwijl Jill met haar onweerstaanbare look uit de Resident Evil 3 Remake menig fan, ja ook jij, zal kunnen bekoren. Naast de personageskins bevat de set ook de Green Herb Back Bling, een typemachine Saving Keystrokes Back Bling, de Hod Dogger Pickaxe en Stun Rod Pickaxe.

Eerder deze maand werd al Rick Grimes uit The Walking Dead aan de game toegevoegd. We kunnen dus gerust stellen dat Fortnite er alles aan doet om ons volledig in de sfeer van Halloween te brengen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d