Austin Powers vervangt Commander Shepard in Mass Effect-parodie

Wat gebeurt er als we Austin Powers mixen met Mass Effect? Geloof ons, we zijn even hard in de war als jullie die dit bericht lezen. Toch is er iemand die zijn fantasie heeft gebruikt en deze twee uiteenlopende werelden heeft gemixt in een video.

Commander Shepard mag zijn koffers pakken als protagonist in Mass Effect. Daar heeft YouTuber eli_handle_b.wav eigenhandig een stokje voor gestoken.

Hij heeft zijn fantasie de vrije loop gelaten en heeft gekozen om Austin Powers (Mike Myers) als vervanger aan te duiden.

Onderstaande video zorgt niet alleen voor hilarische taferelen, maar ook voor een virale video die sinds lancering al snel meer dan een half miljoen keer is bekeken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.