Nintendo stelt release van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp uit wegens de oorlog in Oekraïne

Slecht nieuws voor de fans van Advance Wars die uitkeken naar de release van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp op Nintendo Switch.

Nintendo heeft namelijk besloten om de release van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp uit te stellen. De oorzaak is niet ver te zoeken, namelijk de oorlog in Oekraïne.

Vanwege actuele gebeurtenissen in de wereld hebben we besloten om Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, dat oorspronkelijk op 8 april zou worden uitgebracht voor de Nintendo Switch, uit te stellen. Houd ons in de gaten voor updates over een nieuwe releasedatum.”

Dat bevestigt het bedrijf via de officiële Twitter-pagina van Nintendo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)