Bevestigd: Gotham Knights verschijnt 25 oktober

In de week doken er al geruchten op dat de releasedatum voor Gotham Knights gelekt was. Die geruchten wezen toen op een mogelijke release in de lente van dit jaar. Fout! Nu kennen we de officiële releasedatum.

En die officiële releasedatum is nu bevestigd door de studio achter de game, namelijk 25 oktober.

Gotham zal altijd zijn helden nodig hebben”, meldt het officiële twitter-kanaal van Gotham Knights. “Trek je pak aan voor een nieuw avontuur op 10.25.22.

Dat staat te lezen op het al even officële Twitter-kanaal van Gotham Knights.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)