Nieuwe teaser trailer voor Obi-Wan Kenobi

Disney+ Obi-Wan Kenobi Artwork

Van een mooie slaapmuts gesproken! We krijgen hier nog een nieuwe teaser binnen van Obi-Wan Kenobi. En die willen we jullie maar al te graag serveren natuurlijk.

Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van “Star Wars: Revenge of the Sith” waar Obi-Wan Kenobi geconfronteerd werd met zijn grootste nederlaag – de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi leerling, Anakin Skywalker, die zich bekeerde tot de duistere kant als kwaadaardige Sith Lord Darth Vader.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)