Nieuwe Star Wars Villainous-bordspel zal Darth Vader, Moff Gideon, en meer bevatten

Ik ben niet echt een bordspelspeler maar kan er wel af en toe eens van genieten. Bordspelspelers, bestaat dat woord trouwens, die fan zijn van Star Wars krijgen er binnenkort een bijzonder titel bij.

Villainous, de populaire en succesvolle bordspelserie uitgegeven door Ravensburger, krijgt eindelijk de uitbreiding waar fans al zo lang naar uitkijken.

Star Wars Villainous: Power of the Dark Side verschijnt in augustus en bevat Darth Vader, Kylo Ren, Asajj Ventress, General Grievous en Moff Gideon als speelbare personages.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)