fbpx

Ontdek Neomuna in de nieuwste trailer van Destiny 2: Lightfall

Destiny 2 Lightfall

Bungie blijft volop inzetten op Destiny 2. Op 28 februari verschijnt de nieuwste uitbreiding onder de noemer Lightfall en in de nieuwste trailer krijgen we de nieuwe stad Neomuna te zien.

Neomuna is een recent ontdekte metropool die gevuld is met futuristische wolkenkrabbers en neonlichten. In de trailer krijgen we de omvang te zien van Calus’ invasie in Neomuna en het toont ook hoe Guardians zich een weg door de stad banen met behulp van de nieuwe Darkness-subklasse Strand.

Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: