Sony onthult de meest gedownloade PlayStation Store-games van 2022

2022 zit er helemaal op en hoort nu thuis in de geschiedenisboeken. Maar voor we definitief afscheid nemen van 2022 serveert Sony ons nog een lijstje. Dat met de populairste en meest gedownloade games uit de PlayStation Store van 2022.

Welke games vonden het vaakst een plekje in de collectie van zowel PS4- als PS5 gamers? Daar zijn twee grote, of mogen we zeggen, vette vissen naar boven gekomen, namelijk FIFA 23 en, ja hoor, Modern Warfare 2. Hier moet bij verteld worden dat FIFA het best scoorde bij de Europese gamers, en dat Modern Warfare 2 het populairst was in zowel Amerika als Canada.

God of War Ragnarök was ook een grote winnaar op PlayStation 5, met de derde grootste download van 2022 in Europa (na Modern Warfare 2) en de tweede grootste download in de VS/Canada.

Verrassend vind ik persoonlijk is dat Fall Guys er in slaagt om Fortnite af te troeven als free to play game, en dat zowel in Europa als USA/Canada.

Het volledige overzicht vind je terug op de officiële PlayStation Blog.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.