fbpx

Afgelopen weekend speelde maar liefst tien miljoen gamers gelijktijdig op Steam

En of er tijdens het eerste volledige weekend van 2023 gegamed is. Het lijkt er dus op dat iedereen zijn of haar gewenste game van de kerstman gekregen heeft. Dat bewijzen de cijfers van afgelopen weekend alvast.

Voor het eerst in zijn bestaan heeft Steam de kaap van tien miljoen gelijktijdige spelers overschreden. Op zaterdag 7 januari werd een piek van 10.082.055 spelers bereikt. Op zondag 8 januari werd het record opnieuw verbroken met een piek van 10.284.568 spelers. Deze cijfers zijn bekendgemaakt door SteamDB, dat alle statistieken van Steam bijhoudt.

Dit zijn fantastische cijfers om het jaar mee te beginnen en bewijst alleen maar dat de gaming community groter en groter wordt. En dat kunnen wij bij Pragalicious alleen maar toejuichen.

Eerder gaf Steam al aan welke games het meest populair waren in 2022.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d