Prachtige nieuwe trailer voor Forspoken

Forspoken

Forspoken is een van de games waar we dit voorjaar enorm naar uitkijken. We zijn razend benieuwd wat Square Enix ons gaat voorschotelen met deze nagelnieuwe actie-RPG.

In een nieuwe trailer, die volledig bestaat uit CGI beelden, zien we het hoofdpersonage Frey door verschillende werelden rennen terwijl ze praat over het verslaan van een groot monster. Op het einde van de trailer worden we dan ook getrakteerd op een gevecht met een gigantisch wezen.

De release van Forspoken staat in de planning op 24 januari voor PlayStation 5 en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.