Gears of War-kaartspel verschijnt dit jaar

Gears of War

Gears of War kennen we allemaal als een van de best covershooters ooit gemaakt. Ik heb me altijd duchtig geamuseerd met de gameplay én het verhaal van de game.

Nu blijkt dat er dit jaar ook een fystiek kaartspel verschijnt dat gebaseerd is op de wereld van Gears of War. De game wordt al enkele jaren ontwikkeld door Steamforged Games en zij hebben nu bevestigd dat het spel effectief in 2023 beschikbaar zal zijn.

Het spel krijgt een verhaalgedreven opzet waarin je beslissingen moet nemen die impact zullen hebben op het slagveld. Samenwerken wordt enorm belangrijk, zeker als je weet dat elke winst of verlies impact heeft op je deck. Tactiek is alles in deze game.

Op Boardgame Freak vind je meer info over deze game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.