fbpx

Laatste trailer voor Deliver Us Mars

Deliver Us Mars

We reikhalzend zit uit te kijken naar het vervolg op Deliver Us To The Moon, weet dat het niet lang wachten meer is tot de release van Deliver Us Mars.

Het verhaalgedreven Deliver Us Mars speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Deliver Us To The Moon af en we volgen Kathy Johanson in haar zoektocht naar de ARKs, het ruimteschip dat de technologie aan boord heeft om de klimaatopwarming terug te draaien.Het wordt geen makkelijke reis voor Kathy, wetende dat haar vermiste vader misschien nog in leven zou zijn op de Rode Planeet.

Het is aan ons op Mars te verkennen en zonder zwaartekracht speciale puzzels op te lossen. Hoe dat uiteindelijk gaat uitdraaien weten we vanaf 2 februari wanneer Deliver Us Mars uit komt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d