Ontdek je meest gespeelde games en andere statistieken op pc via Steam Replay

Steam Replay

Op PlayStation kennen we het al enkele jaren, maar nu kunnen ook pc-gamers die hun games via Steam spelen met fierheid delen hoeveel en welke games ze gespeeld hebben dit jaar.

Valve doet dat met de introductie van Steam Replay, een mooie pc-tegenhanger van PlayStation Wrap-Up. Hierin kan je zien hoeveel games je gespeeld hebt en wat ongeveer de verdeling is van speeltijd tussen al deze games. Bovendien kan je zien welke periodes je het meest gepeeld hebt en welke badges je zoal hebt verdiend.

Ikzelf ben niet meteen zo’n grote pc-gamer, dat merk je meteen aan mijn statistieken. Misschien dat ik toch maar eens werk moet maken om wat te sparen voor een goede laptop of gaming pc? De special van High_LordWolnir over pc-gaming heeft me alvast warm gemaakt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.