fbpx

Metroidvania F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch nu gratis via Epic Games Store

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Wie onze website, en natuurlijk ook de Epic Games Store, in de gaten heeft gehouden de afgelopen heeft al enkele vette games gratis kunnen binnen halen.

Denk aan LEGO Builder’s Journey, Wolfenstein: The New Order, Metro: Last Light Redux en Death Stranding.

Nu staat er met F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch een iets minder bekende game voor jullie klaar, maar dat wil niet zeggen dat het een slechte game is. Integendeel. De game heeft een gemiddelde Metacritic-score van 8.0 en ook op Steam scoort de game Erg Positief.

Haast je dus als de wiedeweerga naar de Epic Games Store en voeg deze game gratis en voor niks toe aan je digitale bibliotheek.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: