Claim nu gratis LEGO Builder’s Journey in de Epic Games Store

LEGO Builder's Journey

Hier gaat m’n LEGO-hart sneller van slaan. Een prachtige, gestyleerde LEGO-game die gratis en voor niks te claimen is via de Epic Games Store!

LEGO Builder’s Journey is een free-form puzzlegame die je meeneemt in de fascinerende wereld van LEGO. Je zal net zoals in het echt instructies moeten opvolgen om verder te raken, maar soms mag/moet je de regels ook negeren.

De game doet me enorm veel denken aan LEGO Bricktales dat ik eerder dit jaar mocht reviewen voor deze fijne website. Al lijkt Builder’s Journey een pak gestyleerder.

Haast je wel, want je kan LEGO Builder’s Journey nog tot 17u00 vanavond claimen in de Epic Games Store!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.