Firefly Edition van The Last of Us Part I binnenkort ook beschikbaar in Europa

De release van The Last of Us Part I ligt intussen al een aantal maanden achter ons. Bij launch was de Firefly Edition enkel verkrijgbaar in de VS. Vanaf begin volgend jaar zal deze speciale editie ook verkrijgbaar zijn in Europa.

De Firefly Edition bevat naast de main game volgende items:

  • Limited edition SteelBook-display
  • The Last of Us: American Dreams Comics
  • Vroege toegang tot bepaalde items in het spel

In mijn review omschreef ik The Last of Us Part I als de perfecte remake. Het ontbreken van de Firefly Edition in Europa vond ik wel een groot minpunt.

De Firefly Edition is vanaf 26 januari 2023 exclusief beschikbaar via PlayStation Direct en kan vanaf nu gepre-ordered worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.