World of Warcraft 2023 Roadmap aangekondigd

World of Warcraft

Dragonflight ligt nu zo’n drie weken in de rekken. Hoog tijd dus om eens vooruit te blikken naar wat 2023 in petto heeft voor Blizzards World of Warcraft.

Het ontwikkelingsteam heeft hun plannen voor het jaar onthuld in een nieuwe update waarin de weg voor Dragonflight wordt beschreven.

In de blog deelt World of Warcraft executive producer Holly Longdale wat de toekomst in petto heeft voor spelers met zes content updates die gedurende 2023 live gaan!

De eerste van die updates staat voor de deur en brengt onze onlangs aangekondigde Trading Post, nieuwe transmog-opties voor grijze en witte gear en extra wereldcontent die gepland staat voor begin volgend jaar en die momenteel beschikbaar is om te testen op de publieke testruimte (PTR).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)