De grote finale van het Tekken Benelux Championship vindt plaats op 21 januari 2023 in Brussel

De grote finale van het TEKKEN Benelux Championship, met als game TEKKEN 7, vindt op 21 januari 2023 plaats in Brussel, White Cinema.

Dankzij de samenwerking tussen Bandai Namco France en Gaming Corporation Belgium, hebben sinds 2 juli veel spelers uit de Benelux de kans gekregen om elkaar te confronteren in de videogame TEKKEN 7, tijdens verschillende kwalificatietoernooien die hen punten opleverden en de finale te behalen. Een groot deel van deze toernooien werd uitgezonden op het Twitch-kanaal van Brussels Challenge.
 
De 8 finalisten nemen het tegen elkaar op voor de titel van “King of Iron Fist” van de Benelux, een Cash Prize van 2 000 € en twee kwalificatieplaatsen voor de Europese TEKKEN Cup.  

Een achtste finalist zal zich tijdens de Last Chance Qualifier nog weten te plaatsen die op dezelfde dag plaatsvindt als de finale van het TEKKEN Benelux Championship op zaterdag 21 januari 2023, in White Cinema, voor een publiek bestaande uit spelers en bezoekers.

De finale wordt tevens live uitgezonden vanaf 17u, op de Twitch-kanalen van RTBF_iXPE (in het Frans) en TEKKEN (in het Engels).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)