MultiVersus voegt Dwayne Johnson/Black Adam en nieuwe Game of Thrones Map toe

Ik heb overal gelezen dat Black Adam, de film dan, gene vette is. Dat belet de makers van MultiVersus echter niet om Dwayne Johnson/Black Adam toe te voegen aan hun roster speelbare personages.

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat een nieuwe MultiVersus Black Adam karaktervariant met de gelijkenis van Dwayne Johnson uit de Warner Bros. Pictures en DC film nu beschikbaar is voor in-game aankoop als onderdeel van Seizoen 2.

Een nieuwe Game of Thrones-map die zich afspeelt in de legendarische “Throne Room” is nu ook beschikbaar als onderdeel van MultiVersus Seizoen 2 en is speelbaar in alle modi en zal deel uitmaken van alle afspeellijstrotaties. Spelers kunnen tegenstanders wegslingeren van de Iron Throne en de gevaren van Westeros doorkruisen met een remix van de iconische Game of Thrones-themamuziek op de achtergrond.

Verder begint vandaag het seizoensgebonden MultiVersus FestiVersus 2022 in-game evenement waarin spelers kunnen deelnemen aan wedstrijden en “Holiday Cookies” kunnen verdienen in ruil voor beloningen, waaronder de Ugly Sweater Superman karaktervariant, Gingerbread Toast profielicoon, Snowman ringout en Let It Snow sticker emote.

Spelers kunnen gedurende het evenement op 12 afzonderlijke dagen inloggen en het spel spelen om een toenemend aantal Holiday Cookies te verdienen en op de 12e dag een MVSnowflake-profielicoon te ontvangen. De FestiVersus 2022 beloningen en vakantie-geïnspireerde items zullen beschikbaar zijn tot 18 januari 2023 om 19:00 uur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)