fbpx

Battlefield 2042 Season 3: Battle of Nordvik in-game event aangekondigd

Met het derde seizoen van Battlefield 2042 in volle gang, heeft het team het nieuwste Battle of Nordvik in-game event onthuld dat op 20 december van start zal gaan.

Battle of Nordvik is vanaf dinsdag 20 december drie weken lang beschikbaar, met elke week een andere unieke spelerervaring. Het event omvat onder andere een 32 tegen 32 Conquest Assault-modus met een focus op snelle oorlogsvoering op de grond.

Daarnaast bevat het event een 16 tegen 16-variatie op de Conquest-modus, die ook wel bekend staat als Retribution. Tot slot bevat het event de Breakthrough Chaos-modus, die een verhoogde intensiteit ten opzichte van andere modi heeft en daarbij ondersteuning biedt voor maximaal 128 spelers op pc en next-gen consoles. 

Spelers die elke week Ribbons verdienen, krijgen toegang tot unieke beloningen van die week. In de Store vinden spelers gratis bundels die naast deze beloningen te verzilveren zijn, plus twee nieuwe bundels die men kan kopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: