Spannende trailer voor scifi/horror-film 65 met Adam Driver

65 Adam Driver

Adam Driver die herken je zeker als Kylo Ren uit de recente Star Wars-trilogie. Vandaag zien we hem in de eerste trailer voor 65, een scifi/horrorprent van de makers van A Quiet Place in een regie van grootmeester Sam Raimi.

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet ontdekt piloot Mills (Adam Driver) al snel dat hij eigenlijk op aarde is gestrand…65 miljoen jaar geleden.

Met maar één kans op redding moeten Mills en de enige andere overlevende, Koa (Ariana Greenblatt), zich een weg banen door een onbekend terrein vol gevaarlijke prehistorische wezens in een episch gevecht om te overleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)