Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt tijdens de herfst van 2023

Een officiële releasedatum is het niet, maar we hebben alleszins een periode gekregen waarin Marvel’s Spider-Man 2 gereleased zal worden. De launch zal plaatsvinden ergens tijdens de herfst van volgend jaar.

In een blogpost bevestigt De’Angelo Epps, PlayStation Blog correspondent, dat het langverwachte vervolg op Marvel’s Spider-Man in het najaar van 2023 zal verschijnen. Na de gebeurtenissen van Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales keren het Spider-duo Peter Parker en Miles Morales terug voor een nieuw hoofdstuk vol actie.

Op meer onthullingen over de game is het voorlopig nog wachten. Zelf ontdekte ik de games van Spider-Man nog maar recent door hun PC-ports. Beide games zijn een must play voor wie een PlayStation en/of PC in bezit heeft. In zowel onze review van Marvel’s Spider-Man Remastered als deze van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales waren we zeer lovend. We kijken binnen onze crew dan ook enorm uit naar Marvel’s Spider-Man 2.

Hieronder kan je de Reveal Trailer van vorig jaar nog eens herbekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.