Gerucht: Naughty Dog is bezig met The Last of Us: Part III

Voor mij zijn The Last of Us games de beste qua verhaal die ik ooit heb gespeeld. In 2019 konden we genieten van The Last of Us: Part II en in de zomer kregen we nog een fantastische remake van Part I voorgeschoteld. Nu zou ontwikkelaar Naughty Dog bezig zijn met een derde deel.

Leaker ViewerAnon is de persoon die dit gerucht verspreidde omtrent de ontwikkeling van The Last of Us: Part III. Volgens hem zou Neill Druckmann al druk bezig zijn met het derde deel van deze magnifieke reeks. Het zou wel straf zijn, want de Neil is nog steeds druk bezig met de aankomende HBO-serie van The Last of Us.

Als het gerucht toch zou kloppen, dan is de release nog niet voor direct. Er lopen ook nog wat andere projecten bij Naughty Dog. Zo zijn ze volop bezig met een multiplayer-gedeelte van de reeks, en zou er van Uncharted ook nog een nieuwe game verschijnen. Ik schat dat we pas The Last of Us: Part III pas in 2024 mogen verwachten.

Op zich is dit misschien geen al te grote verrassing, want Neil Druckmann had eerder al aangegeven dat hij bezig is met het schrijven van het verhaal voor The Last of Us: Part III. Ik denk dat heel wat gamers vol ongeduld zitten te wachten tot dit officieel wordt bevestigd door Sony of Naughty Dog.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.